»

jul 11

Vakantiebestemmingen met altijd goed weer

Kijk je er ieder jaar ook naar uit om op vakantie te gaan, maar heb je geen tijd om in de zomermaanden te gaan? Dan ga je op zoek naar vakantiebestemmingen met goed weer. Als je naar Spanje en Griekenland gaan dan is het hier vaak goed weer. Het zuidelijke klimaat zorgt er voor dat het vrijwel altijd mooi weer is. Een ander bijkomend voordeel is dat je goedkoop naar deze bestemmingen kunt, zeker buiten het seizoen. Het voordeel als je buiten het seizoen gaat is ook dat het stukken rustiger is en dat er dan niet zoveel toeristen zijn.

Het goede weer tref je rondom Griekenland, en andere eilanden in de Middellandse Zee. Denk ook eens aan de Ionische Zee en aan de Egeïsche Zee. Lesbos, Kos, Rhodos, daar gaan veel mensen naar toe als zij van de zon willen genieten. Kreta en Kos worden veel bezocht, maar ook Rhodos trekt ieder jaar steeds meer bezoekers.

Spanje is ook echt een aanrader, denk daarbij aan de Canarische eilanden. Hier gaan veel mensen ook in de wintermaanden naar toe. Het zijn dan ook erg populaire vakantiebestemmingen. Gran Canaria, Tenerife en Lanzarote worden erg vaak bezocht door toeristen, maar ook La Palma is aan te raden en daar komen ieder jaar ook veel toeristen. Als je een vakantiebestemming wil waar altijd zon is, dan weet je nu waar je moet zijn, dus dat wordt het hele jaar door genieten als je op vakantie wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>